ruedelamode

Happy New Yeaaaar

Kategori: Allmänt

En vecka (typ). En jävligt liten ö (inte ens bilar/vägar). Festgladaste hostelet. Roligaste folket. Bekanta ansikten, vänner, överallt. På gatan, på beachen, i butiken, i poolen, i baren, på reggaegolvet. På nyår hade vi inte lyckats få till boende på hostelet (det var ju jäkligt tråkigt) fick ta in på en svinvarm bungalow brevid, men vi hängde på hostelet hela tiden åndå. Sjukaste pool-partyt från 2 pm. Smockat med folk, dunkande musik, tjejer som dansar på baren, vodka-flaskor som hälls i allas munnar, alla skriker "shots shots shots shots...!", uppblåstbara djur hit och dit som utlovas till nyårsskyssen ikväll, skottar som badar i kiltar, lite för många vodka joss, hångel mot poolkanten, bollkrig, översocialt mingel, guppande ölburkar, beerpong, falsk sång, strömavbrott och universalt jubel varje gång strömmen återvände osv. Fyfan vad kul det var! Vi ville aldrig gå ur den där poolen och slog näääästan vårt gamla rekord på sju timmar. Slutade med att vi fick springa hem till Bungalown för att göra oss färdiga på tre röda sekunder. Där var badrummet dessutom ockuperat. Random dude därinne på nån vänster haha. Så stressigt att vi inte ens hann middag och vi höll på att skita på oss igen (jävla magsjuka).
 
Efter förfesten i poolen missade vi förfest nr 2 på loftet (alltid) och gick istället direkt till förfest nr 3 på Lava Bar där hela hostelet tagit plats. Svinbilliga drinkar, öppen eld, asbra musik, havets kluckande intill. Dansade på en hel del där. Därefter drog vi till Blue Marlin (köpte såklart blinkande horndiadem och kalastutor på vägen). Där hade man varit tvungen att köpa inträdesbiljett och det tog minuter att gå in och minuter att få komma ut. (Det säger kanske något om hur mycket folk det var på ön allmänt. Gili är annars det mest primitiva som finns).
 
Jag envisades med att ställa ifrån mig min vodka cranberry på golvet bakom en lös vägg, som försvann varje gång så jag på nytt fick köpa nya. Det blev alltså en hel del drinkar, en hel del alkohol. Snackade med alldeles för många människor. Vet inte riktigt vad som hände där, folk måste trott vi tagit nånting i alla fall. Bekanta ansikten och kramar "Men heeeeej!" i barerna, stoppade random personer på gatan "Har du cigg? Nej, var kommer du ifrån förresten?" Kysste random kille för att få gratis tuggummi lite för många gånger, osv.
 
Med 30 min kvar till tolvslaget försökte vi desperat bli av med en visserligen jättegullig kille till Ida men som inte riktigt fattade hinten, och istället hitta de två killarna vi för tillfället hade i hjärtat och hade varit fastklistrade med i poolen under dagen samt lärt känna väldigt bra senaste veckorna. Gick inget vidare. På tolvslaget stod vi på gatan utanför klubben, eller om det var på stranden för vi missade nedräkningen helt haha. Den enda som räknade ner var Maria (cred till dig älskling!) som stod och hoppade med hopknipna armar och ögon "Tio! Nio! Åtta! Sju!..." om och om igen. "Tiooo! Niooo! Åttaa! Sju!..." Pussar och kramar och massa fyverkerier.
 
Vi firade in 2015 med att pissa i grupp under en bro på stranden och sedan ge upp målet om att vara uppe till det svenska nyåret (dvs kl 07.00). Men. Man kan ju inte klara allt. Den där nyårsfesten var fan lång, och jag vet inte hur många nyårskyssar det blev haha. Skål för 2015 och happy new year!
 
Instagrambilden!
Prepp dagar innan
Jag och min bleka arm var sociala (?)
Finn en Sofia, en Ida och en Maria...
Bröderna och skottarna i kilt woo
Bästa gänget
Jimbo! And the brittish team!
...dröjer inte länge innan man får se mer av honom
Piss-teamet
Happy kissing
Saknar mariaaaa
Mitchel! Duden i vår bungalow! Öl!
Jimben och Remcen leker
Pool-crewet ❤ G'Day (vår pool och Lombok-polare) och mushroom-killen 
Mötas upp med pizza på ett (då) fullpackat Lava
Enda bilden från kvällen/natten...
...fotat med idas iphone 3. Japp. (Valde att inte ta med mobilen så synd synd SYND som det är så har jag inga bilder alls utan bara andras).
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: