ruedelamode

Koh Samui

Kategori: Allmänt

På the great journey, som nu uppgått till över 4 månader, har vi hunnit med ett par stopp till! (Eller the great bajs-journey som Ida och jag moget börjat kalla resan för (Inte helt obefogat namn med tanke på att magsjuka gått som en silverlineing genom allt... tyvärr (Men vi klagar inte))). 
 
(Parenteser ftw).
 
Från Bangkok tog vi en flyg + buss + båt-modell till Koh Samui. Hade flyt på flygplatsen i BKK då vi 1) började checka in våra väskor hos Singapore Airlines när vi eg skulke flyga Aur Asia, och 2) Ställde frågor om mellanlandningen i Singapore som vi tydligen på nån vänster kommit på svälva.
 
På Koh Samui checkade vi först in på ett halvsunkigt hostel, sen eget rum på ett inte mycket högre standard-hotell, P&P, innan vi möttes upp med Idas föräldrar för boende på well-known Ark Bar. Jättesnällt med fyra dagars gratis boende, superfrukost om morgnarna, bekväma solstolar, fet pool och stort utbud av buckets. Vi tog det alltså launa..  På sin höjd ett par drinkar och kortspel eller en mangobucket innan Maria kom tillbaka och vi avancerade lite. 
 
Massa sol tillslut, massa samtal tillbakablickar och saknad efter Gili, snapchat hit och dit med Adrian (aka snapchat man), långlunch med vänner hemifrån, rödvin, ett försenat blodbad med obehagskänslor, lite bråk med krimskrams-säljare, en vilsen promenad genom ett varuhus vi aldrig trodde vi skulle se på en sådan ö, boende i supernajs dorm med Maria, tja och snack med några hon trodde vi kände men misstog, guppa och snacka i havet, långsim och tankar på flaskpost. 
 
Långa resan från BKK till Surat Thani till Koh Samui
Lunch på Chaweng-stranden (och rätt kasst väder första dagarna... men sen blev det bättre!)
Utanför P&P som snodde halva min garderob vid tvätten (nejdå men svarta plagg som försvinner känns så). 
Chaweng by night. Smockade restauranger, barer, megafon-boxnings-bilen och ladyboys.
Ark Bar nattetid när Moccan kommit! 
 
Shoppa på stranden
Genväg / omväg?
Less backpacker more jetsetter?-bilden. På väg från BKK
Adrian snapchattade bild på Idas gili-kille (ovetande) med dit-ritad text att han saknar henne och väntar på att hon ska höra av sig. Han är "in lööööööve". Så jag skickade tillbaka bild på Ida as follows. 
 
 
Tog en runda i Ark bars "arcade"
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: