ruedelamode

Sydney City-life-veckan

Kategori: Allmänt

...och nu sitter jag och Ida i hostelets korridor och jag försöker skriva en bra, smooth fortsättning från förra inlägget. Gick ok?
 
Idag är det söndag. En vecka i Sydney stad har alltså förflutit. Jävlar vad fort det gick! Skriver en sammanfattning precis som förut. Ett vinnande koncept släpper man ju inte i första taget, right?
 
Var? Den stora ananasen. (Får jag kalla Sydney det? En mer tropisk version av New York-äpplet rätt och slätt).
 
När? Senaste veckan.
 
Hur? Utvilat men ändå outvilat. Har varit så fruktansvärt trött stora delar av dagarna. Vi sover mellan typ kl 9 -9, så kanske lite för länge. Men å andra sidan knarrar sängarna i dormen så mycket och folk väsnas på morgonkvisten så att man knappt sover nåt i alla fall. Mätta, oftast. Sjukligt bra dealer på restaurangen/baren nere på hörnet. Olika pastarätter för 5$ styck, frukostgröt för 2$ och cappuccino + toasted banana bread för 3$. Hur bra?! Mer då? Pratandes om kärlek....Ett jobb, en lägenhet och kärlek i Sydney. Kanske inte ens lägenhet. Kanske skulle man va hemlös? Kärlek är viktigast. Så har samtalen gått. Vi är alltså trötta och mätta, lite drömmande... få se nu, vad mer? Bakis? Väldigt ofta bakis känner jag mig. Om man nu kan bli det ofta på en vecka. Härliga utgångar på betydligt mer tropiska klubbar än i Stockholm. Bar himmel, grymma remixer, svala vindar och eld-facklor. Underbart. Allt i en anda av ambitiöst framåtsträvande (dvs jag ska vara mindre kräsen och Ida/Maria mer wingman'ande. Hmm.... gick sådär med den saken). Såna blir idéerna när man är övertrött, dundermätt, full eller kärleksdrömmande. Discofrent, eller hur?
 
Vem? One direction-Niel and the gang, Svettan Svettisson i top-bunk'en, Matt-med-bollen, superinspirerande Sara, fler italienare och såå många snygga äldre - och ouppnåeliga män i vita krispiga skjortor.
 
Varför? Kärleken kanske.
 
Precis just nu.
Underbart prisvärda frukosten
60 minuters bussresa med 61 stopp och kris-kissnödighet i jakt på en H&M. (Äppelskrutt/färdkost-konstverk fick agera motiv).
Såå mycket bra festivaler här nu
Promenad genom stan. Letandes efter Cafe Svensson
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: