ruedelamode

Vad händer?

Kategori: Allmänt

Tackar som frågar. Typ inget. 
 
Tänker att jag kanske också borde skriva ett inlägg bara allmänt om vad som händer. Har märkt att söndagar är bloggdagen med stort B, tydligen. Som jag skrivit tidigare är jobbfronten ganska oklar... Lutar åt att en hel del dagar kommer att spenderas på diverse dagis runtom i Bergens förorter. Bläääää. Jobbade en dag förra veckan på Bergensklinikkene igen. Trevligt att vara tillbaka, men oturligt nog har jag satt de som bi-arbetsgivare vilket betyder att skatten blir väldigt hög på alla jobbtimmar där. Förhoppningsvis kan jag få nån eller några dagar där tills de hittar en fast ansatt. ALLT är bättre än barnehage. 
 
Har investerat kanske lite för mycket pengar i mer fancy mat. Ost, mjölk, frysta blåbär, mjukt bröd, mozarella, soltorkade tomater osv. Borde verkligen spara, men som oftast med såna saker så är det en kompensationsfaktor för att vara stressad över jobb. Det får vara så helt enkelt. Ingen idé att få ångest över det också. Ska sluta med sån skit.
 
I övrigt har det blivit mycket hemma-film-kvällar och promenader. Har varit sjuk i kanske två veckors tid (förebannade jävla förkylningsvirus som spökar överallt!) så det har faktiskt varit väldigt skönt. Myz. Så fort kroppen återfår lite styrka ska jag börja träna, for real. Då jäääävlar! Och sluta med godis (igen). Och göra comeback på stadens dansgolv. SÅ taggad!
 
 
Suddig bild från filmkväll
Alla sofistikationer aside - glass, vispgrädde, banan, maräng och chokladsås ÄR en bra efterätt
Mer och mer sol i Bergen. Wohoooo! (Och ja, vi har fortfarande jul-utstyret kvar)
Mycket stängningar, och sluta-vid-22-kvällar på jobbet 
Trip till IKEA. Lyckligt omedvetna om att, det enda vi åkt den långa vägen dit för att köpa (matlådor), köpte vi fel av...
Igår. Mysig hemmakväll med me, myself and I, då Ida och Maria va på jobbfest. 
 
KANSKE kommer återkomma med dagens norska ord och dagens norska skillnad. Bara det att det blir jävligt svårt när alla norska namn redan är förbrukade..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: