ruedelamode

Fölsis-dagis

Kategori: Allmänt

I lördags var det ingen vanlig dag, nej det var Idas fösis-dag hurra hurra hurra
 
Fett bra dag. Jag och Maria hade smidigt planer, fnissat och nervösat oss en vecka innan för att överraska Ida med en supermysig 20-års-firande-frukost. Eftersom allt i Norge är dyrt, blir också nästintill allt, lyx. Så vi handlade youghurt, mango, vindruvor, jordgubbar, mini-champagne, tomtebloss, bakade tårta och hade oss. Ett mini-äventyr helt enkelt, eftersom vi klantade oss och höll på att avslöja alltihopa ett par gånger. Det blev i alla fall en lyckad morgon, med väldigt mycket myyyys. OCH dessutom - måste bara skriva detta - fixade vi till lägenheten lite granna i fredags. Eftersom det är ett hotell är inredningsmöjligheterna ganska så begränsade. Spik, skruv, osv hör inte hemma här. För om vi hade fått använda sånt hade vi ju såklaaaart kaklat om, sytt textiler och köpt en kristallkrona....
 
Under dagen hann vi med en snabbis på matmarknaden där vi tattade smakprover på ostar, en trip till IKEA där vi handlade fler matlådor, galgear och godis, samt en otroligt efterlängtad middag på restaurang. Bokat bord had vi gjort till och med! Jag åt en förebannat god gorgonzola -och salamipizza. Därefter drog vi vidare till baren på takterassen på Xhibition-gallerian. Sjuuukt mysigt med infravärme, fårskinnsplädar, kaffedrinkar och rosé.
 
I all veva tappade vi kollen på tiden, så missade att hinna med en test på KAOS. Istället drog vi direkt till Exodus och dansade some. Efter lite skitsnack med några fulla killar, övergick våra tankar till det mer filosofiska hållet, så vi bestämde oss för att dra hem tidigt. Väl hemma fastnade vi av någon anledning på youtube, sjöng karaoke i två timmar och gick och la oss. All in all, en väldigt bra kväll! 
Champagne-frukost
Debut-köp på systemet
Vid fiske-torget i väntan på IKEA-bussen
Fördrink
Såååå jääääävla mysig middag!!
Lite varma drinkar
Gotta love tak-terasser
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: