ruedelamode

29 augusti 14.40 (tick, tock)

Kategori: Allmänt

Sitter hemma sjuk. Eller sitter och sitter... lunkar runt, cirkulerar vid kylskåpet, pendlar mellan garderoben och hallspegeln för att prova kläder inför Australien. Mest flänger jag omkring på nätet efter nåt intressant att uppslukas av. Jag är leeeeeeiii på att vara sjuk. Myrorna i mina ben har sprungit färdigt och jag vill hitta på nåt, gå ut. Har sett så mycket på TV och datan att mina ögon blivit fyrkantiga. Smått ångest över att jag skulle jobbat tors-sön (4 dar med nettolön ca 500 spänn om dan) och nu går miste om massa extra lön. Faan. Really needed that. Pengarna bokstaligt rinner mellan mina fingrar nu. Det kostar så fruktansvärt mycket att vara ledig, vilket jag ju ändå varit en hel del. Det har varit skitkul, och det har varit skitdyrt. Håller alla tummar och tår på att de hör av sig igen! Det är ändå 3 veckor kvar tills vi åker. Helt bananas-kort tid egentligen. Om cirka 22 dagar kommer jag inte träffa min familj och vänner på ett halv år! Men samtidigt är tre veckor fritid lite för mycket fritid. Och lite för skitdyrt... Nu ska jag återgå till att sitta, lunka runt, cirkulera, pendla och allt vad jag nu gör (dvs har ingen jävla aning om vad jag ska göra... insåg bara att jag inte har ordets gåva just nu och därför borde sluta skriva bums). Kolla på backpacking-väskor och bikinis online till Australien ska jag också. Lite bilder från senaste dagarna:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

True story?

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 

Älskade diesel

Kategori: Allmänt

Studerar kommersiella krafter, kampanjer och annonseringar samt passar på att testa snabb-bloggsappen som blogg.se har. Funkar bra? Fastnade för Diesels grafiska profil. Jäkla bra asså. Ligger väldigt väl i tiden just nu. Blir som en hyllning till allt dumt jag gjort rätt og slett.
Tack för det.
 
 
.       

Söndag 18 augusti

Kategori: Allmänt

Nästan prick en månad kvar till australien, massa jobb, hit -och ditresor och jag försöker hinna med att faktiskt ha sommarlov innan också. Sov 11 h inatt i brist på återhämtning under veckan, men jag klagar inte. Det har varit ena fantastiska veckor senaste tiden. 
 
Har, tro det eller ej, börjat träna. Lite. Hittills två gånger. 
Bakishäng med Maria på Nytorget efter Timbuktu på kulturfestivalen tror jag..
 
Storbak med Ebba. Levain-bröd, surdeg, bullar och frallor.
...of.c. i mitt älskade starbucks-förkläde
Blir mkt häng hos Maria på söder
Jobb jobb jobb jobb
 
Hittat massaaaa fint på stan jag vill köpa
Supermysig lång-brunch med Karro på Götgatsbacken
Mycket prat om tatueringar
Mkt snapchat
Utgång/Debaser
Spexa lite... 
 
 
 
 
 ...och asgrym konsert på GAT/Kulturfestivalen.
 
So long!

Count down

Kategori: Allmänt

Idag är det bara cirkus 6 och en halv vecka kvar tills vi packar ihop oss och drar till andra sidan jorden. Australien here we come! Känner peppen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                      
 
                      
 
                      
 
                       
 
                       
 
                       
 
                                           
 
 
 
 
 
 
 
Jag stör mig en jäkla massa på Pinterest just nu alltså... Folk laddar upp bilder i alla möjliga olika storlekar, och beroende på hur man klickar upp dem när man ska spara så blir de också olika stora. Resultatet: alla bilder olika stora. (Tack Lisa för snodd inspo på Pinti). 
 

re-insta

Kategori: Allmänt

Warning warning.... Här kommer ett riktigt ego-inlägg.
 
Om du är en sån som är allmänt och alltid emot personer som bara postear bilder på sig själv, sluta läs. För det kommer inte bli underhållande.
 
Eller ego-inlägg och egoinlägg...... Ego-inlägg my ass. Alla som skriver en blogg har väl ett ego. Således bör de som läser bloggar vara förmögna att uppfatta ett egos existens. De känner igen det, för att de också är egon. Alla i blogosfären är alltså egon. Bra. Då kan vi skita i det och jag kan fortsätta skriva. 
 
Började nyss followea en gammal vän på instagram, vi hängde väldigt mycket för ett par år sedan, och hittade massa gamla instabilder på mig. Och jäklar vad jag ser annorlunda ut på dessa bilder. Bättre ut! Vad fan hände? Känner inte igen mig själv haha... Den som läser kan ju få avgöra. Bilderna är alltså ifrån 2012.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite semester

Kategori: Allmänt

Hello strangers
 
Jag har varit på semester. Det kan man ju faktiskt säga! Egentligen har jag bara haft en veckas semester, men på nån härlig vänster har jag ändå hunnit med att ha ganska mycket senaste månaden-ish. Jobbar ganska mycket. Eller det gör jag ju inte kanske... jobbar ju 75% ungefär, men känslan är att det är mycket mindre. Tumme upp för det!
 
Jobbet går på räls. Börjar verkligen komma in i rutiner. De är så gulliga där på Enebacken. Eller gulliga och gulliga, en del boende är så fantastiskt kärleksfulla med pussar och krammar och kärleksfulla ord. Varje dag. Andra boenden kallar oss vårdbiträden/undersköterskor "jävla apor! kom inte och rör mig" **nyp/spott/etc. Lite blandad jobbsituation alltså, men all in all är det rätt soft jobb (även om det kan vara tungt för ryggen och man inte alltid är på humör för att torka rumpor..). 
 
Bilder från les veckorss dernier 
Pappa och Ebba seglar båt
Sol och bad i Rålis
 
Bada bada bada i skjååneee
 
 
 
Turista lite varför inte?
 
Jag försöker vara snygg (?). Jävligt långt ifrån... framförallt med näsan på bild 2 hahahaha
 
 
Det står alltså klart att årets snyggo-frilla går i kort variant
 
 
Marinjos and Idaho in action
Laga drinkar
Dansa pausa, dansa pausa 
Hurtigt värre! Paddla kajakisar på Långholmen
 
 
 
Så var det det där med att pausa
Hej Kräfta!