ruedelamode

This fall......

Kategori: Allmänt

Eller snarare this spring/last year.
 
 
Och no worries! Hittas bara av de som har länk till klippet.

Aaaaarrrh

Kategori: Allmänt

Dagens lärdom. Kolla vad sjukt:
 
2. 
mängd koffein krävs för att ge symtom på koffein förgiftning är förvånansvärt lågt. Så lite som tre koppar kaffe drack på kort tid kan ge upphov till thenervousness, rodnad, och ångest som är karakteristisk för koffein förgiftning. Även om dessa symtom är obekväma, de är i allmänhet inte livshotande om det inte finns underliggande medicinska problem som till exempel dåligt kontrollerad hypertoni eller hjärtsjukdom. Om hjärtsjukdom är närvarande kan lägre doser av koffein resultera i onormal hjärtrytm. 
 
http://www.halsanet.com/17/2014/10/hur-man-undviker-koffein-forgiftning.html 
 
Usch vad jag mår dåligt. Och det konstiga är att förutom darrningar, illamånde, yrsel, dålig mage, spränghuvudvärk osv. känner jag mig jävligt dålig psykiskt. Ofta det kan ske av för stort koffeinintag! Ångesten menar jag.... Sån fruktansvärt ångest och nån form av panik bubblande i kroppen sen flera timmar tillbaka. Och jag kan inte lokalisera varifrån. Kanske bara pga att illamåendet är på ett jävligt obehagligt sätt, jag vet inte. 
 
Pga uttråk på jobbet bestämde ett par av oss för att se hur hyper man kan bli på ofantliga mängder espresso. Vi skulle köra 20 espressoshots var i ett race. Och se vem som kunde hälla i sig fortast. Det var inte ens en så stor grej. Jag drack kanske mellan 5-8 shots, mellanrost visserligen vilken har högre koffeinhalt än mörkrost som de andra tog. Men det slutade med att jag blev tvungen att gå hem sjuk pga yrsel och svimningskänslor. Uääääää varför gjorde vi det här?... Skyllde på feber sen imorse, men är säkert kombo av lågt blodsocker, förkylning på G och möjligen en lättare koffeinförgiftning. Ha! Man kan va bra DUM ibland alltså.
 
 Kill me känner jag just nu alltså. Längtar till imorn.